Pronađi članak:

15. 9. 2012.

iTunes 11



Apple je na prezentaciji od pre neki dan pored iPhone 5, novog iPod touch-a predstavio i novi iTunes. On je potpuno redizajniran, kako okruženje tako i iTunes prodavnica. Osvežen je mini player i ubačena je iCloud podrška.

Prvo što ćete uočiti po otvaranju je glavni prozor biblioteka za puštanje muzike. On je pojednostavljen (vidi gornju sliku), podseća na iTunes sadašnju prodavnicu. Klikom na album, spušta se spisak pesama, ali i dalje ostajete u biblioteci muzike. A imate i opciju da vidite slične pesme za kupovinu:


Ne znamo da li znate da iTunes ima i mini player. I on je osvežen novim dizajnom i funkcijama. I dalje je mali ali ima mogućnost da vam pokaže koje pesme slede. Ako želite da dodate neku pesmu koja iskoristite njegovu funkciju za pretragu, bez vraćanja na veliki iTunes. Ova opcija postoji i na velikom playeru a zove se Up Next.


iTunes prodavnica je redizanirana za Mac, PC, iPad, iPhone i iPod touch tako da izgleda isto na svim uređajima. Kupovina je jednostavna, dodata je opcija koja vam pokazuje koje ste pesme ili ostalu mediju preslušavali u prodavnici, ukoliko želite da se vratite na kupovinu.


Novost je i iCloud integracija u iTunes pa imate pristup svom sadržaju koji ste kupili na svim iUređajima zahvaljujući sinhronizaciji. A što se tiče reprodukcije filmova, serija, iTunes U lekcija ili podcastova imate mogućnnost da započnete gledanje/slušanje na jednom iUređaju, a nastavite tamo gde ste stali na drugom.




iTunes će biti dostupan od oktobra za besplatno preuzimanje. Do tada, preuzmite najnoviju verziju iTunesa 10.7 za Windows ili Mac besplatno koja donosi podršku za iPhone iOS 6 kao i nove iPod i iPhone modele.

Besplatno preuzimanje odavde. Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: apple

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: