Pronađi članak:

15. 9. 2012.

Domaći operater Vip od 30. septembra nudi nano-SIM kartice


Kao što znate novi iPhone 5 dolazi sa novom nano-SIM karticom koja je za čak 40% manja od micro-SIM kartice koje se nalaze u iPhonu 4 i 4S.

Mi smo pitali domaće operatere Vip, Telenor i mt:s da li planiraju u svojoj ponudi nano-SIM kartice? Evo šta su nam odgovorili:


Dan kasnije, naš najmlađi operater Vip je objavio na svom sajtu da će od 30. septembra imati u svojoj ponudi nano SIM kartice.

Cena Nano SIM kartice će biti 1 dinar, u svim Vip postpejd tarifama. Svaki korisnik koji sa Vipom zaključi postpejd ugovor o kupovini Nano SIM kartice na 24 meseca dobija 25% popusta na izabranu tarifu tokom tog perioda. Nano SIM kartica će biti dostupna i pripejd korisnicima.

Evo zvaničnog saopštenja:

"Idući u korak sa svetskim inovacijama na polju telekomunikacija, Vip se spremio da novu generaciju smart telefona podrži sa specijalnim Nano SIM karticama. SIM kartice četvrte generacije će već od 30. septembra moći da se nabave u većim Vip prodajnim centrima u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Kraljevu.
Nano SIM kartica je za 40% manja i 15 % tanja od Mikro SIM kartice, a omogućava iste funkcionalnosti kao standardne SIM kartice. Zbog svojih dimenzija i uštede prostora, nove Nano SIM kartice proizvođačima telefona pružaju mogućnost za unapređenje komponenti mobilnih uređaja, poput dodatne memorije ili većih baterija."

Evo kako će izgledati:Ovo saopštenje je stiglo dva dana od objavljivanja iPhona 5 - svaka čast. Da li će novi iPhone biti dostupan, još uvek nema nikakvih izgleda.

Mi pozdravljamo ovaj korak i nadamo se da će i ostali operateri slediti njihov primer. Iako idemo u korak sa svetskom tehnologijom, ne da nam se da dođe iPhone. Iako niko ne zna zašto je tako, valjda će se i to promeniti.

Detaljnu specifikaciju iPhona 5 možete pročitati ovde.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: vip

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: