Pronađi članak:

20. 5. 2024.

Da li je ovo iPhone 16?



Apple je poznat po svojoj tajnovitosti kada su u pitanju neobjavljeni uređaji i poslovi uopšte. Procurile informacije o iPhone-u, posebno, su vrlo retke. Često se oslanjamo na informacije iz druge ruke ili iz povezanih industrija i dobavljača kako bismo dobili neke naznake. Na primer, nedavno smo saznali da se proizvodnja displeja za iPhone 16 i 16 Pro očekuje na vreme u junu, što nagoveštava da će novi iPhone 16 modeli biti predstavljeni u septembru, prema tradiciji.

Međutim, ove godine moglo bi doći do nekih pukotina u Apple-ovoj sigurnosti jer smo već videli prilično verodostojan lažni model iPhone-a 16 Pro Max u javnosti, koji pokazuje da se očekuje da Pro Max raste u veličini.



U novom razvoju događaja, na internetu je postavljena još jedna singularna fotografija misterioznog iPhone-a. Ova fotografija izgleda vrlo intrigantno. Pošto ima samo dve kamere i sudeći po veličini, skloni smo verovanju da je u pitanju običan iPhone 16. Ako se ispostavi da je ovo prava fotografija, verovatno je u pitanju još jedan lažni model. Ali to nije toliko važno u velikoj šemi stvari.

Zanimljivo je videti da Apple potencijalno vraća vertikalni raspored kamera na poleđini. Poslednji put kada je to bilo prisutno bio je iPhone 12. Međutim, jasno je da otoci za kamere nisu savršeno usklađeni, tako da gledamo u neobjavljeni dizajn.

Nažalost, to iscrpljuje dostupne informacije u vezi sa fotografijom.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: