Pronađi članak:

23. 11. 2012.

Slope: Najbolje i najlepše postolje za iPad



S vremena na vreme pojavi se fantastičan proizvod koji nas ostavi bez daha. Danas vam predstavljamo po našem mišljenju najbolje postolje/držaš za iPad - Slope.

Slope kao da je izašao iz Apple fabrike. On je minimalističke forme, bez nepotrebnih delova. Napravljen od aluminijuma visokog kvaliteta i završne obrade.

Princip po kome drži iPad na sebi je inovativan i zasniva se na sukciji. On ima dve nano-pene pomoći kojih se pričvršćava za podlogu, a drugom za tablet.

Nanofoam (nano-pena) je materijal koji se sastoji od hiljada vazdušnih jastučića koji kada se spoje sa ravnom površinom prave vakum i onemogućavaju dovajanje.




Prema videu stisak deluje čvrsto pa nema bojazni od ispadanja. Kompatibilan je ne samo sa Apple-ovim uređajima već sa svim tabletima na tžištu koji imaju ravna leđa, a to je definitivno velika većina. Ugao gledanja je 66 stepeni.

Galerija:



Slope će se proizvoditi u dve veličine za manje

  • Slope mini - za tablete do 8 inča (80$)
  • Slope - za tablete do 10 inča (85$)

Da bi Slope ušao u proizvodnju, potrebno je da pomognemo dizajneru za skupljanje inicijalne sume. Ako pomognete dobijate Slope po znatno nižoj ceni od 55$ (59$ mini verzija). Kickstarter stranica se nalazi ovde.

Složićete se da ima nešto u aliminijumu što mu daje osobenost. Baš kao i svim Apple uređajima. Minimalistički. Elegantan. Neverovatno efikasan. To je Slope.

Pogledajte snimku ispod možete videti kako funkcioniše:



Još dodatne opreme za iUređaje možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: