Pronađi članak:

23. 11. 2012.

LaudUP: Socijalna mreža za kupovinu [APLIKACIJA]LaudUP, delo programera iz Srbije, je aplikacija za sve one koji sa prijateljima žele brzo da podele oduševljenje nekim kupljenim proizvodom. Uz samo jednu sliku mogu da postave opis, pošalju mesto prodaje, cenu i druge informacije o proizvodu.

Aplikacija LaudUP omogućava brzu razmenu saveta za kupovinu, uključujući slike, opis i mesto prodaje proizvoda i dokaz je da Srbija prati aktuelne IT i mobilne trendove.
Aplikacija omogućava razvrstavanje saveta o kupovini u različitim kategorijama, a podržano je i umrežavanje, odnosno dodavanje prijatelja. Na taj način automatski delite sliku i informacije o proizvodu sa onima koji vas prate, a tu je i mogućnost komentarisanja i postavljanje svojih ili tuđih slika na Facebook i Twitter. Aplikacija LaudUP omogućava i ocenjivanje proizvoda, što omogućava korisnicima da odmah prepoznaju one najbolje i najpopularnije.

Aplikacija ima veoma jednostavan meni, koji se, uglavnom svodi na prevlačenje udesno i ulevo, na osnovu čega se otvaraju dodatne opcije, a klikom na sliku mogu se videti opširnije informacije o predmetu na slici, komentari prijatelja, cene, grad u kojem se proizvod prodaje i druge informacije.


Na osnovu GPS podataka, koji zahtevaj uuključenu GPS vezu na telefonu, lako ćete saznati gde ja neki proizvod kupljen, a ostavljena je i mogućnost ručnog upisivanja njegove cene (ukoliko nju ne uslikate kamerom, uz proizvod).

LaudUP je idelan i brz način da date preporuku za kupovinu, kao i da je dobijete, da usput razmenite iskustva sa prijateljima koje pratite ili vas prate i na osnovu preporuka saznate da li je nešto vredno vaše pažnje ili nije.

Zahteva minimum iOS 5 i može se besplatno preuzeti odavde [iTunes link]. Aplikacija je takođe dostupna i na Android platformi besplatno [Google Play].

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: mondo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: