Pronađi članak:

4. 1. 2013.

CSR Racing [DOWNLOAD]


Od sada ovu igricu sa veoma dobrom grafikom možete igrati i online. Vozite vaš auto iz snova na drag stazama, nadogradite vaš Audi R8, BMW M3 ili Chevy Corvette sa turbo, nitrom ili aerodinamikom.

Igra sadrži samo drag staze gdje je potrebno da mijenjate i što bolje da prebacujete brzine, pobijedjujete kako bi otkrili Tier 5 i prešli i omogućili igranje putem interneta gdje igra postaje potpuno zanimljivija, još interesantija stvar je što ste ograničeni sa gorivom tj. jedna trka jedna crtica goriva. Gorivo je moguće kupovati za zlatnike koje takodje osvajate pored standardnog novca.




Automobile možete kupovati za određen Tier koji prelazite, u mogućnosti ste da kupujete Audi, BMW, Chevrolette, Ford, Nissan itd. Moguće je nadograđivati automobile sa jačim i većim levelom motora, turbro, nitro, aerodinamikom... takođe je moguće uređivati svoj automobil, mijenjati boje, dodavati nalepnice ili zastave nekih država.

Radi na iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch (3rd i 4th generacije ) iPad, iPad 2 i novi iPad.

          








Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

2 коментара:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: