Pronađi članak:

28. 1. 2013.

Izašao iOS 6.1 beta 5



Baš kada su programeri objavili da se za izbacivanje jailbreak-a za iOS 6 čeka finalna verzija iOS-a 6.1, Apple je odložio proces izbacivši novu beta verziju iOS 6.1 beta 5.

Na ovu odluku Apple-a svakako nisu uticali ljudi iz jb zajednice već je nova verzija izbačena uoči isteka stare beta 4 verzije, što je danas u ponedeljak. Svaka beta verzija ima tzv. rok trajanja. Pre ponedeljka Apple je morao da izbaci novu verziju (ili beta ili finalnu). Očigledno da stvari nisu doterane do te mere da se izbaci finalna verzija.




Od novosti u ovoj verziji tu su poboljšanja za integraciju Apple mapa u aplikacije, kupovina bioskopskih karata preko Siri i kontrola medija sa lock ekrana.

Ali ima jedna zanimljivost u celoj priči oko ove beta verzije. Naime nekoliko uticajnih imena sa jailbreak scene @MuscleNerd, @winocm i @i0n1c su uočili da ova beta nema vremensko ograničenje o kome smo pričali gore i da njene oznake nose one koje nosi finalna javna verzija.

Ovo može samo da znači da je iOS 6.1 jako blizu a samim tim i jailbreak za isti.

Kada Apple izbaci iOS6.1, a to se očekuje uskoro, evad3rs tim samo treba da potvrdi da jb radi i da ga puste na svojim sajtovima. Mi ćemo vas o tome obavestiti na našim Facebook, Twitter i Google+ stranicama sa detaljnim uputstvom kako da ga uradite na svom iUređaju, zato nas obavezno pratite tamo.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: