Pronađi članak:

27. 1. 2013.

Potvrđeno vreme izlaska jailbreak-a za iOS 6


Programer/haker pod2g je u svežem intervjuu otkrio kada će izaći untethered jailbreak za iOS 6 kao i još neke zanimvljive detalje.

Kao što već znate jailbreak za iOS 6 postoji, kao i za poslenju beta 4 verziju iOS 6.1, koja je trenutno dostupna samo programerima. Jailbreak za iOS 6 će se u javnosti pojaviti kada Apple zvanično izbaci iOS 6.1!

Razlog za čekanje je već poznat, a to je što Apple u svakoj novoj iOS verziji zakrpi propuste na kojima radi jb. Ako bi oni izbacili jb sada za iOS 6.0.1, 6.0.2, Apple bi sigurno onemogućio jb u verziji 6.1.

Ova informacija je mogla već da se nasluti ali ovog puta je došla iz usta jednog od hakera člana evad3rs tima koji radi na iOS 6 untethered jailbreaku.




Da podsetimo, evad3rs tim je novi jailbreak tim koga čine uticajni programeri sa jailbreak scene @pimskeks, @planetbeing, @pod2g i @MuscleNerd.

pod2g je rekao da će sve zasluge za jailbreak ići samo dvojici iz tog tima odnosno @planetbeing i @pimskeks.

On je otkrio i poreklo naziva njihovog tima a to je to evade što znači pobeći, izbeći (izbeći hapšenje).

Kada Apple izbaci iOS6.1, a to se očekuje uskoro, evad3rs tim samo treba da potvrdi da jb radi i da ga puste na svojim sajtovima. Mi ćemo vas o tome obavestiti na našim Facebook, Twitter i Google+ stranicama sa detaljnim uputstvom kako da ga uradite na svom iUređaju, zato nas obavezno pratite tamo.

izvor: International Digital Times

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: