Pronađi članak:

19. 1. 2013.

Taksiko: Lako do taksi vozila [DOMAĆA APLIKACIJA]


Taksiko je aplikacija za mobilne uređaje domaće firme Imperio, koja vam omogućava da brzo i lako dođete do taksi vozila.

Poseduje jednostavno i privlačno korisničko okruženje gde samo jednim klikom potražujete vozilo. Posle par sekundi dobijate obaveštenje sa brojem taksi vozila i vremenom za koliko će stići vozilo, baš kao da ste pozvali taksi službu.

Ukoliko niste u žurbi, možete koristiti i opciju naprednog zahteva vozila gde određujete kakvo vozilo želite da vam se pošalje: sa klimom, veće vozilo ukoliko imate dodatni prtljag, da li prevozite ljubimca, da li vam je potrebno vozilo osposobljeno za invalide... Pored broja ulice možete precizirati tačnu lokaciju ako se nalazite u nekom lokalu (bioskop, kafić...).




Vožnje se obavljaju preko beogradske taksi kompanije Naxis. Aplikacija trenutno radi u Beogradu - Srbija, a Zagreb - Hrvatska će uskoro biti dostupan. Servis uskoro dolazi u još gradova širom sveta.

Osobine:

  • Brzo porucivanje
  • Sacuvajte svoju lokaciju za jos lakse i brze porucivanje
  • Dodatne opcije za vasu voznju ( novi auto, kucni ljubimac, prtljag itd. )
  • Arhiva prethodnih voznji
  • Profili
  • Push notifikacije
  • SMS verifikacija
  • Pokretna mapa sa zumom
  • Jedan klik za povratak na vasu lokaciju




Svaka vožnja je bezbedna, jer aplikacija registruje datum, vreme, rutu i broj vozila koje dolazi po korisnika.

Svaki korisnik ima svoj profil i svakom novom vožnjom dobija 1 bod. Svakih 10 bodova, korisniku donosi novi nivo, koji će mu omogućiti neke beneficije u buducem periodu.

Taksiko ima za cilj da unapred poslovanje taksi kompanija i komunikaciju korisnika i taksi udruženja. Budući da je sve veći broj korisnika pametnih telefona, Imperio tim smatra Taksiko revolucionarnim servisom na tehnološkom polju.



Taksiko aplikacija radi na svim iUređajima koji imaju minimum iOS 5. Potpuno je besplatna i možete je preuzeti besplatno odavde [DOWNLOAD].

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: