Pronađi članak:

17. 4. 2013.

Facebook 6 update [DOWNLOAD]


Nova verzija Facebook aplikacije sa oznakom 6 za iUređaje donosi nekoliko novosti koje su preuzete iz Home verzije za Android kao što su novosti i bolje opcije za ćaskanje, čistiji News Feed i još nekoliko zanimljivosti.

Novosti na iPhonu i iPod touch-u su mogućnost ćaskanja gde god da se nalazite umesto, kao do sada, samo iz Chat ekrana. Ovo je omogućeno pomoću lepo animiranih kružića sa profilnom slikom osobe ili grupom prijatelja sa kojima se dopisujete.

Sagovornicima možete slati "nalepnice" u vidu animiranih karaktera, nešto što ste mogli da vidite na novom Viber-u, samo što je Facebook to uradio mnogo elegantnije. U pitanju su simpatični karakteri koje za sada možete slati samo sa iPhona a pregledati ih bilo gde.




Oni nisu dostupni svima, već će se u narednim nedeljama puštati postepeno.




Osim News feed-ova tu su i Music, Photo i Games feed-ovi. Osim navedenih novosti primetićete kozmetičke promene kao i prijatne animacije u korisničkom okruženju.

Na iPadu takođe možete ćaskati bilo odakle, a News Feed je poboljšan i sada je jasniji i prikazuje lepše post-ove.

Facebook 6 za iPhone, iPad i iPod touh možete preuzeti besplatno odavde [DOWNLOAD].



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: