Pronađi članak:

8. 6. 2013.

VPlayer: Najbolja aplikacija za gledanje filmova [POKLANJAMO KOPIJE]


Od kada su se pojavili iPhone i iPad, oni su potpuno promenili način kako konzumiramo filmove. Aplikacija koju vam danas predstavljamo je VPlayer video player za reprodukciju video fajlova na vašem iUređaju. Radi se o odličnoj aplikaciji za gledanje videa na iUređajima koja je bazirana na gestovima. Čitajte do kraja jer najbržima delimo besplatne kopije!

VPlayer je jednostavna ali vrlo moćna aplikacija lepog i ravnog dizajna za puštanje gotovo svih formata videa na iPhonu, iPod touch-u ili iPadu. Filmove možete prebacivati na iUređaj bez konverzije u mp4 direktno u aplikaciju preko iTunesa (Apps/File sharing).

Podržani video formati koje možete gledati su: avi, mov, mkv, avi, 3gp, 3g2, asf, wmv, mp4, m4v, tp,ts, mtp, m2t

Podržani video kodeci: mpeg-4, h.264, rmvb, xvid, ms mpeg-4, vp6, h.263, mpeg-1, mpeg-2

Audio kodeci: aac, Vorbis, flac, mp3, mp2, wma, podrška za više audio traka

Titlovi: SubStation Alpha(.ssa/.ass), SAMI, SubViewer(.sub), Subrip(.srt), MicroDVD(.sub), MPL2, MKV, Unicode i Multibyte karakteri, podrška za više titlova

VPlayer je i prvi video player kokji karakteriše i kontrola gestovima dodira:

  • uštinite ekran za veličinu videa
  • prevucite prstom na levom delu ekrana za osvetljenje
  • prevucite prstom na desnom delu ekrana za jačinu zvuka
  • prevlačite po vrhu ekrana za odlazak na željeni deo filma

Filmove na iUređaj osim gore pomenutog iTunes USB načina možete obaviti i preko WiFi mreže jednostavnim prevlačenjem iz bilo kog pretraživača, zatim možete strimovati filmove preko UPnP/DLNA media servera ili možete preko AirPlay opcije puštati film sa iUređaja na TV.

Filmove ili serije sa neta možete gledati ako importujete putanju do filma sa bilo kog od popularnih sajtova sa filmovima ili serijama.

Od podešavanja postiji veliki broj stavki kao npr. za kvalitet videa, puštanje u pozadini, buffer, aspect ratio, automatsko puštanje filmova, podešavanje titlova hardverska ili softverska akceleracija...

Uskoro će aplikacija biti dostupna i na srpskom jeziku (latinica)!

Podržava i starije iOS verzije (minimum iOS 4.3) i cena joj je 4.99$ i možete je kupiti direktno odavde [DOWNLOAD].






Za 9 najbržih čitalaca obezbedili smo besplatne kopije aplikacije! Da biste dobili aplikaciju VPlayer, potrebno je da posetite OVU ADRESU i lajkujete i podelite članak (Share) na svom Facebook zidu. Vidljivost članka koji podelite mora biti podešena na javno (Public), jer je to jedini način da vidimo ko je i kada podelio. Devet najbržih dobiće uputstvo u inbox za besplatno preuzimanje aplikacije!

Posle nekoliko dana testiranja VPlayer je definitivno postao podrazumevani program za gledanje filmova na našim iUređajima. Preporuka!

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Pročitaj još: