Pronađi članak:

2. 9. 2013.

Premijera filma "Džobs" 11. septembra u Domu omladine Beograda



Ekskluzivna premijera, s nestrpljenjem očekivanog filma “DŽOBS” (Jobs), biće održana u bioskopu Doma omladine Beograda, 11. septembra u 20h.

Ovaj kontroverzni film, koji je izazvao dosta oprečnih komentara i polemika, prati životnu priču famoznog Stiva Džobsa, osnivača kompanije Apple, jednog od najvećih vizionara i tehničkih genija.

Džobs je svojim radom i idejama definitivno izmenio svet u kojem živimo. Njegova odlučnost, sposobnost da motiviše svoje saradnike kao i neverovatna energija kojom je uspeo da prebrodi nebrojene tehničke, finansijske i poslovne probleme, omogućili su stvaranje kompanije koja je revolucionarnim proizvodima povezala ljude, učinila njihov rad produktivnijim, a život zabavnijim.




Samo jedna osoba je potrebna da se pokrene revolucija. „Džobs“ je neverovatna priča o Stivu Džobsu, originalnom inovatoru i revolucionarnom preduzetniku, koji ničemu nije dozvolio da mu stane na put. Film je epska i turbulentna priča o osobi koja je zauvek promenila tehnologiju i ceo svet. Ovaj kontroverzni film, koji je izazvao dosta oprečnih komentara i polemika, prati životnu priču famoznog Stiva Džobsa, osnivača kompanije Apple, jednog od najvećih vizionara i tehničkih genija. Džobs je svojim radom i idejama definitivno izmenio svet u kojem živimo. Njegova odlučnost, sposobnost da motiviše svoje saradnike kao i neverovatna energija kojom je uspeo da prebrodi nebrojene tehničke, finansijske i poslovne probleme, omogućili su stvaranje kompanije koja je revolucionarnim proizvodima povezala ljude, učinila njihov rad produktivnijim, a život zabavnijim. U filmu koji prati događaje od 1971. do 1991. Ashton Kutcher glumi Steve Jobs, suosnivača Apple. To je epska priča o briljantnom i strastvenom preduzetniku čija je jedinstvena vizija pokrenula digitalnu revoluciju koja je zauvek promenila način na koji živimo.

Cena ulaznice biće 300 dinara.



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: Dom omladine, Beograd

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: