Pronađi članak:

2. 9. 2013.

Stiže untethered jailbreak za iOS 6.1.3


Haker winocm nas je putem svog Tvitera obradovao informacijom da poseduje kod potreban za untethered jailbreak za iOS 6.1.3, ali ova mogućnost biće ograničena.

Ukoliko njegov rad i urodi plodom, ovo će važiti samo za starije uređaje koji su podložni GeoHot-ovom limera1n exploitu, odnosno uređaji kao što su iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch 4G i slično. Ovi uređaji već imaju tethered jailbreak na iOS 6.1.3 a wincom-ov pronalazak bi samo untether za postojeći exploit eliminišući potrebu da se ovi uređaji svaki put spajaju s računarom nakon restarta.






Ovo su super vesti za sve koji iz bilo kog razloga ne planiraju prelazak na iOS 7. Ipak, vlasnici iPhona 4S, 5 i sličnih uređaja mogli bi biti razočarani a sam developer je izjavio kako cijela stvar (u ovom trenutku) jedva funkcioniše i na GSM verziji iPhona 4. Takođe je naveo kako pomenuti kod može koristiti samo sa iOSom 6.1.3 i da je apsolutno neupotrebljiv na iOSu 7.

Kada i ako ova ideja bude realizovana, bićete obavešteni na blogu zajedno sa uputstvom.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: