Pronađi članak:

22. 3. 2014.

Koji telefon se najmanje kvari, a najviše krade?



Podaci koje je prikupila kompanija ProtectCELL ukazuju da korisnici iPhonea imaju 54 odsto manje šanse da će im zatrebati zamenski uređaj iz bilo kog razloga, u odnosu na druge korisnike smartfona.

Istraživanje zasnivaju na uzroku i učestalosti zamena mobilnih telefona za pametne telefone i tablete u sklopu kompanijinih planova osiguranja uređaja.

Međutim, iPhone ne donosi toliko "sreće" u drugim segmentima, jer se lako "izgubi" iz ruku – tačnije, taj vlasnici tog uređaja imaju 65 odsto veću šansu da ostanu bez telefona.

iPhone je na ceni i meti lopova zbog toga što uređaji vrlo dugo zadržavaju vrednost i lako se prodaju, a trendu se ne nazire kraj.



Naravno, kada je reč o oštećenjima Appleovog uređaja, situacija je poznata od ranije. Uglavnom je reč o padu iPhonea na pod, prodoru vlage u uređaj i slične situacije. Nije preterano čudno što tržište raznih zaštitnih dodataka jednostavno cveta - čak i u luksuznom segmentu.

Kompanija otkriva i da postoji sve veća potreba za osiguranjem tablet računara.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: