Pronađi članak:

21. 12. 2009.

Touch Grind [igrica]



Iako se igrica pojavila pre vise od pola godine, u pitanju je legendarna ideja i hobi pretocen u digitalno. Stoga vredan pomena. Ova igrica je virtuelna vožnja Teck-Deck-a.
Potrebno je nekoliko minuta da se savlada a posle toga vežbaj u za vreme svake dosadne večere ili dugog sastanka. Inovativna kontrola prstima u kombinaciji sa simulacijom zakona fizike omogućavaju izvođenje trikova poput ollie, shuvit, kickflip, heelflip, impossible, 5-0, 50-50, crook, smithgrind, boardslide, tailslide, darkslide itd, a kombinacija ima bezbroj.
Vozi se u virtuelnom skate parku. Posle svake vožnje možete odgledati svoj replay. Takođe možete puštati muziku direktno sa iPoda/iPhone-a.


Za sada ne postoje brand name daske ali tu je mogućnost upotrebljavanja sopstvene slike iz telefona. Pogledajte koliko je lako:


Najbolji rezultati se mogu objaviti na oficijelni sajt, tačnije top 100. Ova igrica je dobitnik nagrade Best App Ever za 2008. godinu. Touch Grind se stalno upgradeuje tako da se očekuju nove mogućnosti poput editovanja parka, novih trikova,
Aplikaciju možete kupiti putem iTunes-a ili se "snađite" na nekom drugom mestu.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: