Pronađi članak:

12. 1. 2010.

Blackra1n za poneti?Danas je GeoHot izbacio anketu koja pita vlasnike tether-ovanih iPhona/iToucheva da li bi platili za dodatak koji bi butovao njihove aparate dok su u pokretu. Ako zahtevi budu veliki, GeoHot ce mozda napraviti takav uredjaj.

Tetherovani jailbreak znaci da morate da spojite vas iPhone ili iTouch na racunar i ponovo pokrenete jailbreak software (blackra1n) svaki put posto rebootujete telefon. Novi iPhoni 3GS i iTouchevi 3. generacije imaju ovaj problem zbog novog Bootrom-a.

Ovo u sustini nije veliki problem. Sve o cemu morate voditi racuna jeste da se telefon nikada ne isprazni do kraja ili da instalirate nesto iz Cydije sto bi zahtevalo Reboot daleko od racunara. A ukoliko vam se ovo i dogodi, blackra1n jailbreak-u se radi neverovatno brzo, tako da nije problem.

GeoHot je predlozio da ukoliko potrosaci budu zahtevali, da ce napraviti uredjaj koji ce omoguciti da rebootujete tetherovan uredjaj u slucaju da se ispraznio.Trenutno potraznja nije dovoljno vekila kako bi GeoHot napravio ovaj uredjaj.
Ukoliko zelite da glasate, posetite anketu! U komentarima mozete napisati vase misljenje o ovome.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: