Pronađi članak:

5. 1. 2010.

L5 Remote - pretvorite iPhone u univerzalni daljinac





L5 tehnologija je najavila L5 daljinski upravljac i free app koji svaki iPhone ili iPod Touch pretvara u univerzalni daljinski upravljač. Daljinski pruža potrošačima moćnu alternativu zamenu više i često zbunjujućih daljinskih upravljača. L5 Daljinski transformiše iPhone i iPod touch u lični univerzalni daljinski upravljač koji kontroliše TV, DVD, DVR, kablovske kutije, audio opreme, kao i većinu drugih proizvoda koji dolaze sa IC predajnikom.

L5 daljinski čini vrlo mali hardverski uređaj koji se lako povezuje na iPhone ili iPod Touch konektor, uz besplatan softver koji je dostupna iz iTunes App Store-a. L5 Daljinski nudi brz i jednostavan interfejs za podesavanje koristeći Drag & Drop funkciju, tako da korisnici mogu da kreiraju sopstvene idealne, lično prilagođene interfejse daljinskog upravljanja. L5 daljinski ce se prodavati po ceni od $49.95 i biće dostupan za kupovinu u februaru iz L5 tehnologije na sajtu www.L5remote.com.

Vejd Mek Neri, generalni direktor L5 tehnologije. "...nakon Apple filozofije dizajna elegancije i jednostavnosti, imamo zajednički reseni problem. Ovo je mali uređaj koji poništava dug trend složenosti daljinskog upravljača."

Kako L5 daljinski radi?
Potrošači kupovinom L5 daljinskog hardvera - dobijaju adapter dimenzija 1.25 x 0.85 inča - i uključuju ga u iPhone ili iPod Touch konektor sa donje strane. Oni će tada biti morati da preuzmu besplatnu aplikaciju iz iTunes App Store-a, koji im omogućava da jednostavno kreiraju sopstveni savršeni daljinski interfejs kontrole. Sledi, uputstvo, rezultirajući pametnim daljinskim upravljačem koji zamenjuje gomilu starih daljinskih sa jednim moćnim i praktičnim.

Preko infracrvene tehnologije, L5 daljinski može da kontroliše bilo koji broj uređaja u bilo kojem broju soba. Potrošači mogu lako podesiti kontrolu proizvoda u dnevnoj sobu, spavaćoj sobu, kancelariji ili bilo koju drugu lokaciju. L5 daljinski će raditi na udaljenosti od oko 30 metara.

L5 Daljinski je prenosiv i ne zahteva baterije, Wi-Fi niti eksterno napajanje za rad. Proizvod može da kontroliše hiljade uređaja, uključujući i TV stanice, kablovske kutije, stereo, DVD plejere, plafonski ventilator, klima uređaje i mnoge druge proizvode.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: