Pronađi članak:

28. 1. 2010.

Review: Apple desavanje, San Francisko 27.01.2010.



Desavanje je trajalo 1,5 sat. Na njemu se dogodila jedna velika stvar. Stiv Dzobs je predstavioe Apple tablet uredjaj - iPad! Karika koja je nedostajala izmedju iPoda i laptopa.



Iz Apple-a su veoma ponosni na ovaj najnapredniji uredjaj koji je ikada izasao iz njihove fabrike. "Naša najnaprednija tehnologija u magičnom i revolucionarnom uredjaju po neverovatnoj ceni."

Pored toga, predstavljeno je nekoliko aksesoara za iPad (postolje, tastatura, futrola/podnozje) kao i nekoliko servisa (eBook Store) i iWork (za iPad).

eBook Store je ulaz na trziste elektronskih knjiga i postajanje konkurencije Amazonu tj. Kindle-u. Pocetna cena je svega 499$ i ne zahteva ugovor sa opetaterom.




Ono sto nije predstavljeno, a bilo je ocekivano je iPhone OS 4.

Misljenja su podeljena. Napisite vase misljenje u komentaru i glasajte u anketi.

iAnatomija je uzivo prenosila desavanje preko nekoliko stranih medija i blogova. Transkript mozete procitati ovde ili ovde (šira verzija). Video zapis prezentacije nalazi se na ovoj adresi!

Iznenadjeni smo brojem posetilaca bloga u vreme izvestavanja s obzirom na starost bloga (jedan mesec). Nadamo se da smo vam barem malo priblizili dogadjaj.

Hvala svima koji su nas pratili!

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: