Pronađi članak:

17. 2. 2010.

Square: Prenosni čitač karticaSquare je objavio cenu svog citaca kreditnih kartica koji ce biti lansiran u aprilu za iPhone. Velicine je ono 2 cmi povezuje se u otvor za slusalice. Sada mozete naplatiti dugove od prijatelja koji vam duguju novac, a nemaju kres pri ruci.

Za sve koji nisu upoznati sa sitemom, Square je iPhone aplikacija koja dozvoljava svima da prime uplatu uz pomoc kreditne ili debitne kartice uz pomoc Square Swipera.

Square sistem omogucava instant placanje na bilo kojoj lokaciji uz pomoc iPhone aplikacije. Postoji opcija za automatsko prosledjivanje slipa (potvrde tj. racuna) na email u kome je i informacija o lokaciji gde je izvrsen prenos novca. Korisno protiv kradje. Korisnike mozete verifikovati na osnovu njihove profilne slike koa je dostupna. Prilikom uplate, prstom se potpisujete na ekranu telefona. Svakom transakcijom, Square ce donirati od svake transakcije onima kojima je to potrebno.Cena za čitač (mini terminal) i aplikaciju je određena i iznosice 1$. Imajte na umu da ce provizija biti 2.9% za svaku transakciju, ali nece biti potreban bilo kakav bankovni racun da bste primali novac.Usput, Square je delo Džeka Dorsija, kreatora Twittera.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: