Pronađi članak:

15. 3. 2010.

Nekoliko iPad novostiPre nekoliko dana pocela je predprodaja iPada putem sajta. iPad se moze naruciti i isporuciti na adresu, ili se zakazati Apple prodavnica gde ce vas cekati uredjaj za preuzimanje a sve to od 3. aprila. Evo su cene:

Nezvanicni izvori navode da je u prvom satu prodato je oko 51.000 uredjaja, a na kraju dana, ta cifra se popela do 300.000!
Nekoliko inovacija je implementirano u sam uredjaj kao sto je korisnicki interfejs iPodovog "Now Playing" ekrana koji se znatno razlikuje od iPhona i iPoda. Videos aplikacija ce podrzavati pustanje AVI video zapise u MJPEG formatu. Google maps aplikacija ce prikazivati Terrain pregled. YouTube aplikacija omogucava lakse šerovanje snimaka na Fejsbuk.Ukoliko vam se baterija na iPadu pokvari, Apple ce vam za 99$ zameniti ceo uredjaj umesto popravke baterije.

Apple je promenio specifikacije iPada, i prekidac za mutiranje uredjaja je pomenjen u screen rotation lock sto znaci da ce se rotacija ekrana moci zadrzati u odredjenom polozaju odnostno birati da izmedju landscape ili portret.

2 коментара:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: