Pronađi članak:

23. 3. 2010.

Nove informacije direktno od Stiva DžobsaProsle nedelje prvi covek Applea je ponovo odgovarao korisnicima koji su ga kontaktirali. Doduse opet kratko i jasno.
Na pitanje "Da li ce iPadova Photos aplikacija podrzavati Pikasine slike albuma i lica?", Stiv je odgovorio "Ne. Ali iPhoto na Macu ima mnogo bolje Faces & Places opcije."

Juce je jedan korisnik izrazio zabrinutost povom napora koji Apple priredjuje iPadu mislici da ce time izgubiti viziju vezanu za MacBook i MacBook pro. Stiv je odgovorio: "Bez brige!"

Najnoviji odgovor stigao je povodom pitanja da li ce postojati nacin da se prebace Google Dokumeta u iPad kroz iWork.com ili iDisk. Dzobs je rekao "Da."

Sledece, kkoje je vezano za iPhone "Da li ce iPhone ikada imati univerzalno sanduce kao Mail aplikacija na Macu?", stiv je takodje rekao "Da."

I na poslednje, koje je glasilo "Da li ce postojati mogucnost da se besplatne ePub knjige na iBooksu sinhronizuju sa iPadom putem iTunesa?", Stiv je i ovde kratko rekao "Da.". Ali ono sto je zanimljivo za ovaj emal je da fus noti stoji informacija da Stiv koristi iPad!Apple ima najbolju korisnicku podrsku, ali covek se prosto oseca privilegovanim kada mu na pitanja odgovara prvi covek kompanije.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: