Pronađi članak:

3. 3. 2010.

ScreenRecorder - snimanje iPhone ekrana



Pre neki dan je izbavena obecavajuca aplikacija za iPhone i iPod Touch koja omogucava snimanje ekrana uredjaja. Ovo je veoma koriso za pravljenje video uputstava ili demonstracije. Ili ako zelite da se prijateljima pohvalite o novoj aplikaciji koju imate. Postoje i druge namene ovog dodatka kao sto je Notes aplikacija samo umesto reci belezite video.




Posto aplikacija trosi dosta resursa za vreme snimanja, nemojte se iznenaditi ukoliko se neocekivano ugasi, pogotovu na starijim iPhonima koji imaju manje rama nego 3GS.

Aplikaciju smo probali i jako je korisna iako je FPS nizak. Izmedju dva koriscenja aplikacije morate je zatvoriti. Nema puno podesavanja ali postoji veliki potencijal za razradu ovog dodatka.

U svakom slucaju, ako do sada niste pravili video tutorial, a zelite to da uradite, nem potrebe da se snimate pomocu kamere pa da editujete u zasebnim programima, nego samo skinite aplikaciju koja je proces olaksala nebrojeno puta. ScreenRecorder u Cydiji kosta 1.99$, a preko preko BeYouriPhone repoa jse preuzima besplatno!

Pogledajte kako izgleda u praksi:

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: