Pronađi članak:

24. 12. 2010.

Potvrdjeno ! Redsn0w Untethered Jailbreak (Rezervni Plan) za iOS 4.2.1 ce biti pusten za Bozic !

Posto je COMEX untethered jailbreak za iOS 4.2.1 odlozen, MuscleNerd iz iPhone Dev-Team je najavio da ce pustiti svoj "rezervni plan" za untethered jailbreak iOS 4.2.1 preko Bozicnog vikenda. Medjutim prije nego sto izdaju trazit ce dobrovoljce da isprobaju ovu zadnju verziju Redsn0w for iOS 4.2.1 untethered jailbreak.

Zahtjevi su sledeci:

Preko Bozicnog vikenda pustit cemo verziju Redsn0w-a koja sprovodi rezervni plan za untethered jailbreak for iOS 4.2.1. Mi trazimo vasu pomoc da testiramo redsn0w i pronadjemo greske prije nego sto ga izdamo.

Ako imate iPhone 3G ili stari-bootrom ipt2g ili iPhone 3GS vi vec imate nesmetani jailbreak, samo koristite zadnji Redsn0w.

Da bi ste mogli da odradite test jailbreak potrebno je da imate MAC. Takodje niko od volantera NE treba da ima ultrasn0w za otkljucavanje(U slucaju da stvari idu veoma lose).

Trenutno rezervni plan zahtijeva da imate 4.2b3 IPSW na vasem Mac, i da Cydia ima vase 4.2b3 SHSH hashes. Molimo Vas nemojte piratski 4.2b3 IPSW!

Ako ispunjavate ove kvalifikacije iznad pratite, @redsn0w_testers na twitter-u za najave i koristite sekcije za komentare da bi ste dobili povratne informacije.
Hvala puno na pomoci i Srecni Praznici!.Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: