Pronađi članak:

22. 1. 2011.

Microsoft OneNoteMicrosoft je predstavio OneNote, prvu aplikaciju iz softverskog paketa Office prilagođenu operativnom sistemu iOS.

Aplikacija OneNote slična je Evernoteu, omogućava korisniku da pravi beleške i čuva ih u oblaku. Beleškama se može pristupiti sa bilo kog uređaja koji pokreće operativni sistem za računare Mac ili njegovu mobilnu verziju iOS.OneNote je deo softverskog paketa Office, za stone računare koji pokreću operativni sistem Windows, još od verzije 2003. Verzija prilagođena stonim računarima koji pokreću Appleov operativni sistem još ne postoji.
Prošle godine Microsoft je predstavio verziju OneNotea prilagođenu upotrebi s veba, zajedno sa drugim aplikacijama softverskog paketa Office. Ukoliko želite da koristite mrežnu verziju aplikacije neophodno je imati čitač Safari ili Firefox. Aplikacija takođe zahteva posedovanje naloga za Windows Live.OneNote se može pokrenuti na bilo kom uređaju sa operativnim sistemom iOS, ali nije optimizovana za veliki ekran jednog iPada. Trenutno je dostupna putem mrežne prodavnice iOS App Store i može se preuzeti besplatno.


(mikro.rs)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: