Pronađi članak:

17. 1. 2011.

Stiv Džobs uzeo bolovanje





Predsednik kompanije Apple Stiv Džobs je uzeo bolovanje. Njegovo mesto za svakodnevne odluke ce zauzeti Tim Kuk. On je poslao ovaj emal svim zaposlenima u Apple-u:


Clanovi tima,

Na moj zahtev bord direktora mi je odobrio bolovanje kako bih se usresredio na zdravlje. Ostajem na poziciji direktora kompanije i ucestvovacu u vecim strateskim odlukama.

Zamolio sam Tima Kuka da bude zaduzen za svakodnevne operacije u Appleu. Siguran sam da ce Tim i ostatak upravljackog tima radti odlican posao u izvrsavanju uzbudljivih planova koje imamo za 2011. godinu.

Mnogo volim Apple i nadam se da cu se vratiti sto pre. U medjuvremenu moja familija i ja se nadamo da cete postovati nasu privatnost.

Stiv

Sredinom 2004. Stivu diagnostikovan tumor pankreasa zbog cega je bio na operaciji da mu se on ukloni. U januaru 2009. on je otisao na sestomesecno bolovanje kako bi se usresredio na zdravlje. Zatim je u aprilu 2009. godine isao na transplantaciju jetre pre nego sto se vratio u Apple.



Iskreno se nadamo da ce biti u redu jer bez njega Apple nije Apple. Mi kao i mnogi mislimo da Stiva nece moci da se zameni bilo ko zbog njegove vizije, persone i povezanoscu sa kompanijom.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: