Pronađi članak:

9. 3. 2011.

Izašao iOS 4.3 za iPhone, iPad, iPod touch!



Apple je danas pustio finalnu verziju iOS 4.3 za iPhone 4(GSM samo), iPhone 3GS, iPad 1/2 i iPod Touch 3G/4G.

U svijetu naprednih telefona operativni sistemi nastavljaju da se nadograđuju. iOS 4.3 dolazi sa novim funkcijama koji vam omogućava još mnogo više toga za vaš iPhone, iPad i iPod Touch.
Ova verzija iOS vam donosi niz novih mogućnosti za iPhone, iPad i iPod Touch kao što su: sposobnost da se otkaže preuzimanje aplikacije, multitasking gestovi za iPad(Samo za programere),  lićni HotSpot za GSM iPhone 4, AirPlay,  mogućnost izbora između Mute i Lock Rotation na iPad-u postoji hardwersko dugme za ovu opciju, pretplate bazirane na uplate preko iTunes-a ili AppleStore, brže otvaranje stranica preko Safarija, nove iTunes HomeSharing karakteristike, podrška za FaceTime na iPad 2, Photo Booth za iPad 2 i još dosta drugih promjena i poboljšanja širom sistema.

Prva Beta iOS 4.3 je izašla 12. januara, zatim druga Beta 19. januara i treća Beta 1 Februara. GM izdanje iOS 4.3 je objavljeno prošle nedelje 2 marta.

Da biste ažurirali na iOS 4.3 vaš iUređaj, sve što treba da uradite jeste da povežete vaš iUređaj kablom na računar pokrenete iTunes i javit ce vam informaciju o novom softveru.

Evo i direktnih linkova:

Za dalje informacije i novosti pratite nas...



Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: