Pronađi članak:

28. 5. 2011.

iPad 3 će imati Samsungov AMOLED zaslonTim Cook, jedan od direktora u Appleu, zaputio se u Južnu Koreju gdje se sastao s predstavnicima Samsunga, a sve kako bi razgovarao o implementaciji AMOLED (Active-matrix organic light-emitting diode) zaslona u sljedeću generaciju iPada.

Rezultat ovih dogovora trebali bi vidjeti već krajem ove godine kada bi Apple navodno trebao predstaviti nadograđenu verziju iPada 2, ili iPada 3 kako nadolazeći uređaj mnogi znaju nazivati.

Kako bilo, Samsung ne ugrađuje AMOLED zaslone u svoje tablete, no zato Super AMOLED zaslone koristi u mobitelu Samsung Galaxy S II.
Apple u svojim postojećim uređajimaiPhoneu 5 koristi LCD panele LG-ja, što je javna tajna, s obzirom da ni jedna ni druga kompanija to nisu nikada potvrdile.

Bit će izuzetno zanimljivo vidjeti na čije panele će se odlučiti Apple u sljedećoj generaciji svojih uređaja, a bit će izuzetno zanimljivo bude li to samsung s obzirom da se kompanije trenutno vode nekoliko međusobnih sudskih procesa vezanih uz navodne povrede patenata.

(gadgeterija)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: