Pronađi članak:

29. 5. 2011.

Štedljivi univerzalni punjač



Punjač IDAPT i1 Eco je novi takav uređaj koji tvrdi da je kompatibilan sa svim mobilnim uređajima koje posedujete. Štaviše, kompanija koja ga proizvodi obećava da će dodavati nove konektore za sve nove standarde koji se pojave na tržištu.

Ako se pitate odakle potiče reč "Eco" u njegovom imenu, stvar je u tome što će se elektronika unutar punjača pobrinuti da se on isključi kada nema uređaja povezanih na njega, odnosno kada su priključeni uređaji potpuno napunjeni. Tako ga možete ostaviti uvek povezanog na utičnicu, a on neće "rasipati" energiju.

Ok, punjač malo troši, pa možda to vama deluje kao mala ušteda, ali kada bi svi punjači na svetu bili takvi, te kada ne bismo na otpad slali gomile punjača za sve uređaje koje promenimo tokom godina...




Naravno, i1 Eco je napravljen od recikliranih materijala i obojen je farbom na bazi vode, čime je "zelena" filozofija zaokružena. Kompatibilan je sa standardom Energy Star, a njegova cena iznosi 25 dolara. Vise informacija i porucivanje na oficijelnoj stranici proizvodjaca.



(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: