Pronađi članak:

3. 6. 2011.

Da li biste prodali bubreg za Apple proizvod?Koliko zelite da imate iPad 2? Sta biste uradili za jedan? Da li ste toliko ocajni da biste prodali deo tela? Ako vam ovo zvuci neverovatno, jedan Kineski sedamnaestogodisnjak je uradio bas to. Odlucio je da proda jedan bubreg da bi kupio iPad 2!

Posto nije mogao da ga prisusti mladi Zheng je poceo da se raspituje po internetu kako moze da nabavi novac. Nasao je brokera koji mu je ponudio 3.000$ za bubreg.

Decak je prigvatio ponudu i otisao u obliznju bolnicu gde se sastao sa takozvanim brokerom. Posto je otisao "pod noz" dobio je svojih 3.000$, svratio do Apple prodavnice i kupio iPhone i MacBook. Navodno je promenio misljenje jer je shvatio da mu iPad ne treba jer za te pare moze da ima i laptop i iPhone.

Kada je njegova majka videla nove iUredjaje, osetila je da nesto nije uredu. Brzo je saznala sta se desilo i odvela sina u polocijsku stanicu. Posle krace istrage otkriveno je da bolnica gde mu je uklonjen bubreg nije kvalifikovana da obavi operaciju. Naravno, bolnica porice sve.

Sta mislite o ovome?

(iDB)

2 коментара:

 1. Анониман3. јун 2011. 16:55

  Mislim da ovo dokazuje koliko ima ljudi-idiota.
  Očajni ljudi.

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман3. јун 2011. 21:02

  katastrofa.ugroziti svoje zdravlje zbog uredjaja koje ce zastareti za godinu dana..

  ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: