Pronađi članak:

2. 6. 2011.

Google otvara kancelariju u ZagrebuGoogle je najavio da će tokom juna otvoriti kancelariju u Zagrebu, čime će se poslovanje ove kompanije proširiti na region Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Otvaranjem ove kancelarije, na čijem čelu će biti Joško Mrndže, Google želi da unapredi ponudu proizvoda, omogući bolje rezultate pretraživanja i efikasnija rešenja oglašavanja za klijente i partnere u Adriatic regiji.

Ovaj potez u skladu je sa strategijom kompanije Google koja se zasniva na aktivnoj pomoći pojedincima i kompanijama kako bi ostvarili korist od razvoja Interneta.

Nakon ograničene prisutnosti u Srbiji i regionu tokom prethodnih godina, zagrebačka kancelarija će neposredno nuditi lokalnu podršku oglašivačima i omogućiti im da ostvare profit od razvoja digitalne ekonomije.
Direktor kancelarije Joško Mrndže je naveo da korisnici Interneta u regiji postaju sve zahtevniji, ali i sve aktivniji u svom online angažmanu.

"Kompanija zato nastoji da ponudi najbolje inovativne online alatke na lokalnom jeziku", kazao je Mrndže i dodao da je Google prepoznao velike mogućnosti koje se nude lokalnim kompanijama usled sve veće prisutnosti na Internetu, i zato nastoji da pomogne u realizaciji tih mogućnosti.

Google je lokalnim potrebama prilagodio već petnaestak proizvoda namenjenih pojedincima i kompanijama na tržištima Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Među njima se nalaze Google Apps, Google Maps, Google Translate i drugi proizvodi koji su namenjeni olakšavanju poslovanja, a namera kompanije je da dodatno proširi podršku i ponudu lokalnim kompanijama, navodi se u saopštenju.

(mondo)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: