Pronađi članak:

18. 6. 2011.

iFaith: Čuvanje starijih SHSH-aiH8Sn0W, developer iz Toronta je izbacio iFaith, novi SHSH program za iOS uredjaje koji moze da sacuva SHSH cak i za fw koji Apple vise ne potpisuje ili koji niste sacuvali na vreme.

Za one koji ne znaju cuvanje SHSH bilo je rezervisano za one koji posle pozele da se vrate na prethodni FW preko jednostavnog restore iz iTunes. Naravno bez sacuvanih istih to posle nije bilo moguce.

Ovde dolazi program iFaith postaje jako koristan, posto dopusta cuvenje SHSH fajlova starijih FW koje apple vise ne potpisuje.
Projekat je u razvoju od 30tog decembra I prvi put je pusten pre nedelju dana preko Twittera kao koncept. Od sada je moguce da svi skinu program I koriste ga.

iFaith, kako se projekat zove, dozvoljava korisniku da bez mnogo muke sacuva SHSH blobs za bilo koji FW koji Apple vise ne potpisuje, cineci proces vracanja na neki od prethodnih fw u buducnosti,jako lakim.

Kao dodatak program osim cuvanja SHSH lokalno I na serveru nudi korisniku mogucnost pravljenja CUSTOM IPWS sa kojim moze da odradi restore preko iTunes-a.

Verzija za Windows je vec izasla (preuzimanje) dok se za Mac ocekuje uskoro.

[Uputstvo] Kako da sacuvate SHSH za starije iOS verzije pomocu iFaith?

(iSrbija)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: