Pronađi članak:

7.26.2011

Apple "gomila" osoblje u SAD, iPhone 5 izgleda i definitivno stiže početkom septembraNedavno smo pisali da Apple traži dodatno osobolje u britanskim maloprodajama, koje će biti angažovano od druge polovine avgusta, što su mnogi shvatili kao pripremu za lansiranje iPhonea 5.

Kao dodatak ovoj tezi, slične informacije sada stižu iz SAD - sajt MacRumors tvrdi da ima pouzdane informacije da Apple već sada privremeno zapošljava dodatne kadrove obučene za prodaju iPhonea, a imajući u vidu tri "udarna talasa" koja se očekuju do kraja godine. Naravno, to je, najpre, sama premijera novog telefona, zatim ide početak školske godine, te na kraju i božićni praznici. MacRumors objašnjava da je Apple kontaktirao i određeni broj bivših zaposlenih putem emaila.
Juče smo pisali da je premijera iPhonea 5 najverovatnije zakazana za 5. septembar, što se poklapa sa novim informacijama. U međuvremenu, sajt BGR je objavio da se i američki operater AT&T priprema za lansiranje novog iPhonea početkom septembra, te da već obučava svoje osoblje. Kada se sve sabere i oduzme, izgleda da su sve misterije oko datuma premijere novog Appleovog telefona rešene. Ostaje nam još samo da vidimo koliko će se novi iPhone razlikovati od "četvorke".

(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: