Pronađi članak:

20. 7. 2011.

Google Chromeom jednostavno objavite iste statuse, linkove ili fotke na Google+, Facebook i Twitter



Otkako je predstavljena Googleova verzija društvene mreže Google+ pojavilo se nekoliko načina i alata koji nam omogućuju da isti status objavimo i na drugim društvenim mrežama, konkretno Facebooku i Twitteru. Danas vam predstavljam jedan namijenjen isključivo korisnicima web preglednika Google Chrome.

U Chrome web-trgovini (Chrome web-store) pojavio se dodatak naziva Start G+. Isti omogućuje ranije rečeno, istovremenu objavu istog statusa, fotke ili linka na Google+, Facebook i Twitter.



Nakon instalacije dodatka uz vašu fotku profila pojavit će se dvije nove ikone Facebooka i Twittera. Klikom na svaku prijavljujete se u odgovarajući sustav. (S prijavom u Facebook zna biti problema, no u konačnici ‘prođe’)



Od sada ćete u sklopu svake svoje objave na servisu Google+ imati ikone Facebooka i Twittera. Predefinirano ovaj dodatak objaviti će svaku vašu objavu s Google+a i na druge dvije društvene mreže.



Nismo našli neki veći problem s objavama, statusi uredno prolaze, a jednako tako i linkovi (Facebook uredno povuće sve elemente nekog linka), osim s objavom fotografija. Fotke koje objavljujete na Google+u uredno se objave na Facebooku, no ne i na Twitteru.




Kao što vidite pomoću dodatka Start G+ korisnicima Google Chromea izuzetno je olakšano istovremeno objavljivanje sadržaja na Google+u, Facebooku i Twitteru.

Instalacijom ovog dodatka za Google Chrome u Google+ timelineu pojavit će vam se i timeline s Twittera i Facebooka.

Što se čeka, trk na ovu adresu i instalirajte Start G+. Ako jos uvek nemate otvoren Google+ nalog, možete ga otvoriti na ovaj način.

(gadgeterija)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: