Pronađi članak:

25. 7. 2011.

MissedReminder: Podsetnik pomoću LED blica



Missed Reminder Cydia Tweak vam omogućuje da iskoristite iPhone 4 blic kao podsjetnik da imate propušten telefonski poziv.

Ako vam se ne da čekati iOS5 da bi iskoristili ovu odličnu opciju i ako ste jedan od onih koji neprekidno propuštaju telefonske pozive, onda za vas imam dobre novosti.

Missed Reminder Cydia Tweak vam omogućuje da iskoristite iPhone 4 blic kao podsjetnik da imate propušten telefonski poziv.



Nakon što odredite kada želite da vam se pojavi prvi podsjetnik, koliko često i koliko puta, možete aktivirati iPhone Flash LED bljeskalicu koja će nakon određenog vremenskog perioda bljesnuti tri puta.



Naravno, ovo će se vidjeti samo ako vam iPhone leži na prednjoj strani tako da je bljesak vidljiv. No odlično radi u slučaju da gledate film u tamnoj prostoriji dok vam je telefon na muteu.

Ako nemate iPhone 4, još uvijek možete koristiti ovaj tweak tako što će vas iPhone podsjetiti na propušten poziv putem pop up prozorčića u istim intervalima samo bez bljeskanja.

MissedReminder radi sa iOS-om 4.x.x i mozete ga naci na BigBoss Repo-u za 0.99$ ili besplatno na PF.iPhone izvoru.

U zadnje vrijeme se pojavljuje dosta tweakova koji koriste iPhone 4 bljeskalicu na načine za koje nije originalno namijenjena.

Ako vam se svideo ovaj dodatak, pogledajte nasu galeriju iPhone dodataka sa Cydie. Ako vam se sviđa ono što čitate na iAnatomija Blogu, možete pratiti i na Facebook ili Twitteru.

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: