Pronađi članak:

7.25.2011

SteadyLens: Stabilizacija iPhone VideaMidox kompanija napravila je iPhone App pod imenom SteadyLens Pro koja rješava probleme sa jittery videom na iPhoneu.

Jedan od velikih problema na inače odličnoj iPhone 4 video kameri, nije nepuna HD 720p rezolucija nego problem sa stabilizacijom videa. Ako imate iPhone 4, znate da je video kamera odlična. To jest, odlična je sve dok mirno stojite, ne pričate, ne smijete se, ne hodate ili vozite. Čemu onda video, tada će svi radije napraviti fotografiju?! S obzirom da je sama svrha korištenja video kamere snimanje pokreta, problem je veoma uočljiv ako prebacite svoju snimku na PC te je pogledate na većem PC monitoru ili HD Tv-u.
Slika “skače”, trese se i osjećate se kao da ponovo gledate Blair Witch Project. :)Midox, kompanija koja se bavi profesionalnom video produkcijom još od 1976, napravila je iPhone App pod imenom SteadyLens Pro koja rješava probleme sa jittery videom na iPhoneu.

Ovo nije potrebno suviše objašnjavati ako pogledate demo video te sami isprobate SteadyLens aplikaciju besplatno. Na žalost, Lite verzija aplikacije dozvoljava da je testirate samo na 15 sekundi, te ako vam se sviđa, možete kupiti punu verziju za 2.99$ koja se zove SteadyLens Pro.

Pogledajte video demo:Što mislite? Dobija li prolaznu ocjenu? Pogledajte nasu galeriju iPhone aplikacija.

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: