Pronađi članak:

22. 8. 2011.

83% korisnika Google+ je neaktivno, 78% statistika je izmišljeno



Googleovo štene ima vrlo visoku šansu za ostankom, za razliku od nekih prošlih projekata (khm, Wave, khm). Ipak, statistika implicira kako je velika količina korisnika potpuno neaktivna nakon kreiranja svog g+ računa. Je li to stvarno slučaj i kako stoji konkurencija – u nastavku.

Već početkom avgusta, Google plus je skupio nevjerojatnih 25 milijuna korisnika, a rastu nema kraja – 20x brže od bilo koje druge društvene mreže. No, je li sve tako zlatno? Na uzorku od 10 milijuna volontirajućih g+ korisnika skupljeni podaci govore kako ih 83% tu društvenu mrežu ne koristi aktivno. U pitanju je uglavnom konzumacija sadržaja koji plasira onih 17% aktivnih korisnika.






Što se tiče konkurenata, za Facebook nema dostupnih podataka ovog tipa, no nije sve tako bajkovito ni na Twitteru. 80% korisnika Twittera ima manje od 10 unosa ptičjeg pijeva, a 40% njih nije nikad niti zapjevalo. Niti liniju. Zapravo, Twitter i Google plus su poprilično različiti servisi, makar se Twitter trudi postati poput Facebooka i g+.

Ako jos uvek nemate Google+ nalog, posetite ovaj link i poslacemo vam pozivnicu!

(gadgeterija)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: