Pronađi članak:

8. 8. 2011.

Apple naručio deset miliona iPhonea 5



Glasine o pojavljivanju nove verzije iPhonea nastavljaju da se šire, podgrevajući na taj način interesovanje poklonika Appleovih proizvoda, ali i drugih korisnika mobilnih uređaja.

Najnovija govorkanja tiču se količine primeraka telefona iPhone koju je Apple naručio od kompanija koje za njega proizvode taj mobilni telefon. Prema tim glasinama, objavljenim u tajvanskom dnevnom listu DigiTimes, Apple je od tajvanske kompanije Pegatron naručio 10.000.000 primeraka iPhonea 5, što znači da bi ta količina telefona trebala da bude isporučena prodavnicama u prvom talasu prodaje. List citira neimenovane izvore iz kompanije koji navode da bi isporuke telefona trebalo da počnu u septembru.

Ova nagađanja se poklapaju sa ranijim najavama, prema kojima bi isporuke iPhonea 5 trebalo da počnu u septembru ili oktobru ove godine.




U međuvremenu, u trku za svežim informacijama uključio se i britanski dnevni list The Guardian, koji je objavio da je Apple već počeo da isporučuje operaterima mobilne telefonije zapečaćene kutije sa probnim primercima iPhonea 5.

U celoj gužvi oko iPhonea 5 najbizarnije zvuči vest iz San Franciska. Jedan neimenovani stanovnik tog grada izvestio je veb lokaciju 9to5Mac (i poslao krišom snimljene fotografije) da jedna osoba, za koju misli da je zaposlena u Appleu, koristi mobilni telefon za koji (dojavljivač) misli da je iPhone 5.

Fotografije tog misterioznog uređaja iz San Franciska možete pogledati ovde.

(mikro.rs)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: