Pronađi članak:

15. 8. 2011.

Da li ćemo u septembru videti novi iPhone?Kompanija Apple za 7. septembar priprema prezentaciju svojih novih uređaja među kojima bi mogao da se nađe i iPhone 5.

Apple po tradiciji u provoj polovini septembra predstavlja obnovljene linije svojih proizvoda, a analitičari pretpostvaljaju da bi sada u centru pažnje mogao da bude novi iPhone.
Prethodnih godina američka korporacija je predstavljala novi model svog pametnog telefona u junu ili ulu, ali je ova godina po svemu sudeći izuzetak.

Kompanija je objavila da će se finalna verzija iOS5 pojaviti najesen, a nezvanični izvori predviđaju da se to može očekivati u septembru-oktobru, istovremeno sa početkom prodaje iPhona nove generacije.

Većina eksperta je složna u proceni da će novi iPhone tek neznatno da se razlikuje od svog prethodnika lansiranog u junu 2010. godine. Pojedini izvori tvrde da će uređaj imati tanje i oblije kućišće od iPhona 4.

Od 2007. godine kada je na tržištu debitovao model iPhone, kompanija Apple je u svetu prodala više od 128 miliona komada tog uređaja.

(mondo)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: