Pronađi članak:

18. 8. 2011.

Email It Later: Unapred zakazivanje slanja emailova



Email It Later iPhone App omogućuje slanje email poruka u željenom vremenu koje vi sami odredite.

EmailItLater aplikacija je koje će biti od velike koristi svim korisnicima iPhone-a koji se često služe Email porukama, a osnovni cilj rada aplikacije je taj da sami birate u kojem trenutku želite da vaš iPhone pošalje željeni email. Ne dopustite da vam promakne rođendanska čestitka prijatelju ili da poslovni partner ne dobije vaš odgovor jer ste npr. vikendom primili mail te zaboravili odgovoriti na isti. Aplikacija je plod firme IntuApps, a dostupna je svim korisnicima iPhone, iPod Touch i iPad uređaja na iOS 2.0+.




Samo korištenje aplikacije je vrlo jednostavno, a kako bi poslali željeni mail u odabrano vrijeme potrebno je pokrenuti EmailItLater app, a ista se izgledom ne razlikuje previše od originalne iOS-ove aplikacije tako da ćete kao i standardno morati unijeti podatke primatelja i ostali sadržaj mail-a te ono najbitnije zbog čega i koristite ovu app odabrati vrijeme slanja poruke.



Testirali smo istu te možemo reći kako vrlo dobro funkcionira. Aplikacija možda neće biti toliko zanimljiva korisnicima Apple uređaja koji se puno ne koriste email uslugama, no svakako će biti zanimljiva poslovnim korisnicima i onima koji su u svakodnevnoj gužvi i primaju mnoštvo mail-ova.

Kupite Email It Later na App Prodavnici za 0.99$ ili je skinite odavde besplatno.

Dopada vam se ova aplikacija? Pogledajte jos neke korisne aplikacije u nasoj galeriji. Ako vam se sviđa ono što čitate, iAnatomiju možete pratiti i na Facebooku, Twitteru ili putem RSS-a.

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: