Pronađi članak:

18. 8. 2011.

Skype WiFi: Pristup internetu od sad plaćate po minuti



Situacija je slijedeća. Imate iOS uređaj (znate, iPhone, iPad, iPod Touch) i nalazite se u inozemstvu. Nedostaje vam rodna gruda i malo interneta. Imate potencijalni problem. E pa ne više. Do sad ste se trebali snalaziti ili tražeći “free Wi-Fi” znak na kafićima ili prolaziti procedure registracije raznih operatera, cijene nisu baš najprimamljivije a ionako vam treba samo malo interneta, ne cijelih sat vremena, pa onda kreću unutarnja previranja, zašto sad platiti za cijeli sat…ne da mi se upisivati broj kartice, e-mail…

Od sada je moguće preko besplatne Skype WiFi aplikacije, za gorenavedene iOS uređaje, platiti za pristup internetu putem javnih Wi-Fi mreža po minuti korištenja i što je najbolje od svega – direktno iz poznatog sučelja aplikacije, bez obzira na operatera odnosno pružatelja usluge. Jednom kad ste se spojili, možete pristupati internetu putem bilo koje aplikacije, tj. Wi-Fi nije rezerviran samo za Skype.




Toliko jednostavno da vjerojatno Jobsa malo pecka što se on toga nije prvi sjetio. Nego… Naplata se vrši preko Skype kredita pa još ako imate uključen “auto recharge” (nadoplaćuje kredit sa kreditne kartice automatski kada iznos na računu padne ispod 2 Eura) surfanje u inozemstvu ne mora više biti problem ili skupo iskustvo, a ako druga strana ima kameru, možete vidjeti i rodnu grudu. Problem riješen.



Cijene ovise o pružatelju usluge a njih je oko milijun diljem svijeta.

A sad trk u App Store po besplatnu aplikaciju, pa u inozemstvo na testiranje i javite nam u komentarima kako je cijela stvar prošla.

(gadgeterija)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: