Pronađi članak:

11. 9. 2011.

Double At: Lako ubacite svoju Email adresu bilo gde na iPhoneu



Jedan od glavnih razloga za jailbreakanje iPhonea su nove funkcijonalnosti koje developeri sirom svijete izbacuju u Cydia storeu.

Ovi mali tweakovi nam pomazu u svakodnevnom zivotu i cine operacije na nasem iUredjaju puno brze i lakse.

Jedan od stvari koja me je uvjek nervirala je ubacivanje email adrese svaki put kada se moram negdje logirati ili kada pisem neku puruku itd.




Novi tweak od developera iSam pomze upravo sa time. Kao sto ime tweaka samo kaze, double at vam dozvoljava da dvaput kliknete na @ at znak i da automatski ubacite svoju email adresu u bilo kakvo text polje.

Slicno kao sto vam Password Pilot dozovljava da automatski skidate aplikacije sa App Storea bez potrebe za passwordom, tako vam double at omogucava da ubacite svoju email adresu gdje vam god treba.

Ako ste jedan od onih koji ne koriste svoju email adresu previse i ne vidite razlog za koristenje ovog tweaka onda za vas imam jos novosti. Nakon sto skinete Double at, u postavkama aplikacije mozete odredite bilo koju, rijec ili recenicu koja ce automatski biti ubacena u text nakon sto dvaput pritisnete @ znak.

Sasvim sam siguran da postoji nesto sto cesto pisete a dugo vam treba, sto sada mozete ubaciti brzinski preko ovog tweaka. Najvaznije od svega je to da je double at tweak potpuno besplatan i moze se naci na Cydiai.

Probaj te i javite nam sto mislite.



(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: