Pronađi članak:

11. 9. 2011.

iHome izbacuje dugo ocekivane bezicne zvucnike za AirPlay



Kao sto znate Apple je u davnoj 4.2.1 verziji iOS-a ugradio odlicnu funkciju pod imenom AirPlay koja vam dozvoljava da streamate video i audio direktno sa vaseg iUredaja na hardware koji dozvoljava AirPlay funkcijonalnost. To znaci da mozete streamati muziku, video i slike direktno sa iPhonea na drugi uredjaj koji je na istoj WiFi mrezi samo sa jednim klikom dugmeta bez ikakve konfiguracije i drugih gluposti.

Odlicna ideja! Na zalost proslo je vec skoro godinu dana a jako malo proizvodjaca dodatne opreme je pocelo ugradjivati AirPlay u njihove uredjaje sto je ovu funkciju napravilo skoro potpuno beskorisnom vecini korisnika.

Ako ste jedan od malog broja korisnika koji imaju Apple TV onda sigurno vec znate o cemu govorim, posto ova funkcija radi odlicno sa Apple Tv-om.




Napokon, nakon skoro godinu dana od kako je ovaj uredjaj najavljen, iHome ce napokon izbaciti bezicne zvucnike koji vam dozvoljavaju da slusate muziku direktno sa vaseg iPhonea, iPada ili iPoda bez potrebe za stavljanjem uredaja u doking station i bez vidljivih zica oko zvucnika.

Kao sto znate iHome je svjetski leader za dodatnu muzicku opremu za iPhone ali do sada ste uvjek morali staviti iPhone u dock da bi ga mogli slusati na njihovim zvucnicima.

Osim na struju ovaj zvucnik takodjer rade i na baterije koje se mogu puniti na isti nacin kao i iPhone sto vam dozvoljava da stavite ove zvucnike gdje god hocete.

iHome vam takodjer dozvoljava da kupite i vise od jednog zvucnika te da pustate muziku direkno na sve zvucnike od jednom. Odlicno za zurke i razlicita okupljanja kod kuce.




Novi iHome iW1 AirPlay zvucnik izlazi 26.9.2011 i moci ce se kupiti za samo 300$.

Prije no sto odete pogledaj te ovaj kratki video koji objasnjava jos vise.

Sve detalje o ovom zvucniku mozete naci na iHome web stranici.



(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: