Pronađi članak:

18. 9. 2011.

Problemi sa proizvodnjom novog iPhonea?



Ušli smo u drugu polovinu septembra, a još uvek nema najava o Apple događaju na kome bi mogao predstaviti novi iPhone. Izvori sajta 9to5Mac otkrivaju da izlazak novog uređaja može biti odložen.

Kako oni navode, postoje određeni problemi u proizvodnji iPhonea 5 i to u najmanje jednoj proizvodnoj traci, prenosi ovaj sajt. Novi tanji, lakši i zaobljeniji iPhone oblika suze zbog toga može biti odložen, čak i za 2012. godinu.




Sa druge strane, još jednom dolazi potvrda o jeftinijem modelu, koji će biti izgledom nalik na iPhone 4, a čija je proizvodnja uveliko u toku. Apple, navodno, sprema više od 10 miliona ovih uređaja za nadolazeću prazničnu sezonu.

Za razliku od ovih informacija, Apple zaposleni, koji nije želeo da bude imenovan, rekao je juče za NY Times da će novi iPhone stići za nekoliko nedelja.

Ukoliko se glasine o problemima u proizvodnji ispostave tačnim, to ne bi bio prvi put da Apple odloži predstavljanje nekog uređaja zbog problema te prirode. Beli iPhone 4 takođe je stigao na tržište znatno kasnije nego što je to prvobitno bilo najavljeno.

Bez obzira na sve ove neizvesnost oko datuma pojavljivanja, pojedini operateri već izdaju kupone kupcima zainteresovanim za novi model.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: