Pronađi članak:

25. 10. 2011.

Biografija Stiva Džobsa dostupna za naručivanje



Ako želite biti među prvima koji će pročitati novu biografiju autora Walter Isaacsona ne morate čekati više. Jedan od najviše očekivanih naslova ove godine pušten je u prodaju. Djelo se temelji na više od 40 intervjua koje je Isaacson proveo sa Jobsom u posljednje dvije godine, te više od stotinu intervjua sa (kako autor navodi) prijateljima, porodicom, kolegama, saradnicima, ali i konkurentima.

Na cijelih 650 stranica možete pročitati sve uspone i padove iz života karizmatičnog Stevea a tu je i mnoštvo detalja koji nisu bili poznati do sada. Jobs je insistirao da autor bude iskren a isto je tražio i od svojih prijatelja koji su bili intervjuisani. Sama Jobsova smrt ubrzala je publikaciju ovog djela ali i izazvala neviđeno interesovanje. Zanimljiva je i činjenica da Steve nije želio da pročita rukopis sve dok ne bude u službenoj prodaji a to, na žalost, nije dočekao.




Ukoliko možete čitati na engleskom jeziku knjigu možete nabaviti za 17,88$ na Amazonu, a dostupna je i elektronska verzija u iBookstoreu, samo američkom za sada, koja košta 16,99$.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: