Pronađi članak:

17. 10. 2011.

Kada će iPhone stići u Srbiju?


Iako nije retkost videti nekoga sa iPhoneomu ruci, on se u Srbiji zvanično ne može kupiti.

Ponude operatera susednih zemalja već određeno vreme podrazumevaju i iPhone, nedavno je najavljeno da će i novi iPhone 4S u decembru stići u Hrvatsku, dok nijedan od tri domaća operatera za sada ne zna hoće li i kada moći da ponudi i ovaj uređaj.

Iz Telekoma Srbija je za Tanjug rečeno da ova kompanija planira da u ponudu uvrsti iPhone i o tome razgovara sa predstavnicima Applea, ali u ovom trenutku ne može biti precizno određen datum.




Iz Telenora, koji u drugim zemljama nudi ovaj uređaj, rekli su Tanjugu da nemaju zvanične informacije kada će ih ponuditi na srpskom tržištu, dok su iz Vipa rekli da je poznato da Apple ima veoma striktnu politiku uvođenja svojih proizvoda u neku od zemalja, koju definiše njihova centrala u Kupertinu, ali da su i oni zainteresovani da svoju ponudu obogate i iPhoneom.

'S obzirom da je Telekom Austrija Grupa već korisnik Apple proizvoda, ovu dobru saradnju koristimo kao osnovu za pregovore oko datuma uvođenja njihovih proizvoda na srpsko tržište", rečeno je u ovoj kompaniji za Tanjug.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: