Pronađi članak:

7. 11. 2011.

Majka Stiva Džobsa nije znala da joj je sin umro



Britanski internet portal "Mail Online" otkrio je da je Džoen Simpson, biološka majka Stiva Džobsa, veoma bolesna, i da zbog toga ne zna da je njen sin preminuo.

Kada je preminuo Stiv Džobs, osnivač kompanije "Apple", milioni ljudi širom sveta odali su mu počast na različite načine. Iako je teško poverovati u to, ipak postoje i oni do kojih ova vest nije stigla. Među njima je i Džoen Simpson, Džobsova biološka majka.




Džoen je ostala u drugom stanju tokom studija, pa je odlučila da da svoju bebu na usvajanje. Ova starica se trenutno nalazi u losanđeleskom domu i u lošem je zdravstvenom stanju, tako da još uvek nije primila vest o smrti svog sina.


Džoen Simpson


Kako su potvrdili lekari, Džoen (79) pati od naprednog oblika demencije, pa je njen mentalni kapacitet veoma sužen. Ona jedva može da razume ko je i gde se nalazi, a kamoli da stvori predstavu o detetu koje je dato na usvajanje.

Stiv Džobs je u više navrata izjavio da nije ljut na svoju biološku majku i da razume da je ona želela da mu obezbedi bolje uslove za život. Komšije Džoen Simpson veruju da joj je Stiv svakog meseca slao određenu sumu novca.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: