Pronađi članak:

14. 11. 2011.

Obračun titana: Samsung Galaxy SII pobedio iPhone 4S



Samsung je u poslednjoj rundi pobedio Epl, pošto je Samsung Galaxy SII proglašen za telefon godine na dodeli nagrada "Stuff Gadget Awards" za najbolje svetske gedžete.

Tako je ajfon 4S ipak otišao u drugi plan. Ovo je prvi put da u poslednje tri godine ajfon nije pobednik.

Ovo je druga "izgubljena utakmica" američkog giganta pošto je koreanski rival objavio da se u poslednjem kvartalu njihov kultni android prodavao više nego ajfon.




Posle toga Epl je uzvratio udarac i to pošto je ajped 2 proglašen za tablet godine umesto konkurentskog Samsung Galaxy Tab 10.1.

Ove dve kompanije vode i legalnu bitku zbog navodnih sličnosti tačskrin "pametnih telefona".

Naime, Epl je tužio Samsung Galaxy zato što su prekopirali ajfone i ajpedove.

Onda je Samsung uzvratio. Oni tvrde da se Epl besplatno poslužio njihovim bežičnim tehnologijama.

preuzeto sa

8 коментара:

  1. Jel vi ovde na ianatomiji pocinjete da preferirate android,ili sam ja lud i svi ostali koji vas citaju._

    ОдговориИзбриши
  2. Kao sto vidite ove stvari su vezane za iPhone. A nema potrebe da u clanku pise iPhone 4S bolji od Samsung Galaxy II kada to nije tacno, to svi znamo :)

    ОдговориИзбриши
  3. Naslovi na ianatomiji su poslednjih dana katastrofa,poput:Da li apple treba da se plasi ovog i onog.Galaxy pobedio iphone 4s,Novi problemi za iphone,Problemi sa ehom,sa mic,sa baterijom....
    Još nigde nisam uspeo da pročitam o problemima sa telefonima na Android platformi,a ima ih puno.
    napr:galaxy ima problema sa:Žute mrlje na display-u,baterija,wifi,mikrofon,signal....,kao i ostali proizvodjači:htc itd.
    Nije objektivno i fer pljuvati samo po iphonu.
    Dajte da vidimo i jednu i drugu stranu,i dobru i lošu od svih,a ne samo :kod iphone je loše ovo,loše ono...

    ОдговориИзбриши
  4. Da još napomenem probleme u android os koji još nije preležao dečije bolesti i podršku koja prestaje da postoji posle dve godine za sve Androide.
    Citat:
    "Od kada je debitovao pre 3 godine, jedna od najslabijih tačaka Androida je bila fragmentacija. To je stvaran problem. Svako ko planira da kupi neki uređaj na Andoridu mora da razmotri da li će njegov telefon ili tablet zastariti pre nego što mu istekne dvogodišnji životni ciklus (koliko traje ugovor o mobilnim uslugama). Nije neuobičajeno da kupite neki Android telefon ili tablet, a onda shvatite da vaš uređaj nikada neće zvanično podržati nove OS verzije koje stižu od Googlea. Nedavno proučavanje 18 Android telefona koji su se od 2007. pojavili na tržištu dalo je obeshrabrenje..."(izvor vesti je komentar na mondu)

    ОдговориИзбриши
  5. @ganedra ovaj blog je posvecen iUredjajima iskljucivo i naravno kao sto svaki uredjaj ima svoje prednosti, ima i mane. Nema potrebe da mi pisemo o androidu.

    ОдговориИзбриши
  6. @ganedra, ala si se ti izgresio :)

    da li zaista ima potrebe da se na iAnatomiji brani iPhone?

    mi smo samo objektivni i objavljujemo sve. pa i probleme koji se pojave na iPhonu.

    a on je sam po sebi dovoljno odlican, tako da nema potrebe da "zataskavamo" vesti ili da ne objavljujemo kada neki drugi uredjaj zada udarac.

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: