Pronađi članak:

15. 12. 2011.

[Igrica] Grand Theft Auto 3


U čast 10. godišnjice popularne igrice Rockstar Games je izbacio na tržište verzije Grand Theft Auto 3 za iPhone, iPad i iPod touch.

Originalna igrica je 2001. transformisala franšizu Grand Theft Auto uvodeći ugao posmatranja iz trećeg lica i veliku mapu.

Takođe su je pratile kontroverze uglavnom vezane za nivo nasilja, tretman žena i navodno veličanje kriminalnih aktivnosti. Jedno vreme igrica je čak bila i zabranjena u Australiji.


I u oovj verziji vi ste Klod iz Liberti sitija koji se probija se kroz kriminalne krugove ne bi li se osvetio bivšoj devojci koja ga je prevarila tokom jedne pljačke banke.
Igrica je verno transformisana tako da možete da osetite skoro identično igračko iskustvo onome od pre 10 godina. Međutim, ima i nekih promena budući da je kontrolni sistem prilagođen ekranu osetljivom na dodir a grafika je doživela HD remont za mogućnosti iPhona i iPada. To je najočiglednije prilikom gledanja na kola i saobraćajne znake.


Ista igra je puštena u prodaju i za određene Andoid uređaje - HTC Rezound, Motorola Droid X2 i Atrix 4G, plus Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab i Asus Eee Pad Transformer.

Pogledajte video:Cena: $4.99
Datum izlaska: Dec 15, 2011
Verzija: 1.0
Velicina: 462 MB
Zahteva: iPhone, iPod touch, ilio iPad minimum iOS 4.3
Kupovina: iTunes link
Beslpatno preuzimanje: Apptrackr link

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: