Pronađi članak:

8. 12. 2011.

Izašao Infinity Blade II



Evo viesti koje će obradovati sve fanove igre Infinity Blade. Kao što smo već najavili, dugo očekivani nastavak ove fantastične igrice, Infinity Blade II se konacno pojavio u App Prodavnici!

Igrica je optimizovana za iPhone 4S i iPad 2, a njena radnja se nastavlja tamo gdje je stala u prvom dielu. Aplikacija će i ovaj put izaći u univerzalnom obliku, tj. ista verzija će raditi i na iPhone i na iPad uređajima.






Nakon što ste porazili God Kinga u prvom delu igre, pred vama je sada zadatak da otkrijete tajne koje se kriju iza Infinity Blade-a. Nastavak putovanja će vas odvesti sve dublje u svet Besmrtnih tirana i njihovih legija Titana. Na vama je da li će vaš heroj uspeti da odgonetne tajne Infinity Blade-a, boreći se protiv vrlo raznolikih i opasnih protivnika.



Kao i original, Infinity Blade II koristi Unreal-ov 3D engine, koja obiluje vrhunskom grafikom i fantastičnim svetlosnim efektima. Zbog svoje hardverske snage i retina ekrana, iPhone 4S će sigurno pružiti vrhunski ugođaj u igranju ove igrice.

Pogledajte video recenziju:



Zahteva: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3G, 4G), iPad. Minimum iOS 3.2
Cena: 6.99$
Velicina: 939 MB
Kupovina: iTunes link
Besplatno preuzimanje: AppTrackr

deo teksta sa

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: