Pronađi članak:

3. 2. 2012.

Popusti za zaposlene u Apple-uIzvršni direktor Apple-a Tim Kuk najavio je ove nedelje novi plan beneficija i popusta za zaposlene u kompaniji.

Kao deo plana, svi zaposleni u kompaniji će dobiti popust od 500 USD pri kupovini novog računara Mac, odnosno 250 USD pri kupovini tabličnog računara iPad.

Naravno postoje i neka ograničenja u pogledu toga ko ima pravo na pomenute popuste. Pre svega, popust mogu da dobiju osobe koje su u Appleu zaposlene najmanje tri meseca, dok drugo ograničenje propisuje da se taj popust može koristiti svake tri godine. Takođe, popust se ne odnosi na računare Mac mini, budući da je njihova početna cena 599 USD.
Kuk je najavio da će ovaj plan beneficija stupiti na snagu u junu ove godine (tako da svi koji nameravaju da se zaposle u Appleu treba da požure da bi u junu imali pravo na popust).

Trenutno, zaposleni u Appleu imaju pravo na popust od 25% pri kupovini Mac računara, što znači da je iznos od 500 USD povoljnija opcija za njih. Primera radi, prenosivi računar MacBook Air košta 999 USD, tako da je lako izračunati da novi plan nudi zaposlenima u Appleu više pogodnosti pri kupovini računara.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: